SzuperNapló 3 részből áll

2. Maga a SzuperNapló: „Lépésről lépésre arasd le a sikereket!”

Ez egy speciális online "határidőnapló", ami sokkal, de sokkal többet nyújt, mint egy közönséges határidőnapló.

A közönséges határidőnaplóba „véletlenszerűen” írod be a teendőket, viszont a SzuperNapló-ba az összképet látva, nagyon célszerű módon tudod beírni azokat.

Ez abban tud segíteni, hogy rövidebb idő leforgása alatt több dolgot fogsz tudni megcsinálni. Ráadásul azokat a dolgokat fogod végrehajtani, amelyek ténylegesen az előrehaladásodat biztosítják.

A SzuperNaplóba be tudod írni a céljaidat, így minden nap szem előtt tarthatod azokat, és a speciális, úgynevezett fordított tervezővel meg fogod tudni tervezni a szükséges lépéseket.

A SzuperNapló abban is segítséget nyújt, hogy fel tudd ismerni, mit szeretnél elérni az életedben, ha esetleg még nem tudnád.

Ezenkívül, miután a SzuperNaplóba beírtad az aznapi feladatokat, ötleteket, lépéseket, a SzuperNapló segítségével néhány egyszerű lépésen keresztül beállíthatod a fontossági sorrendjeidet, kiválaszthatod a számodra igazán fontos dolgokat, kitörölheted a nem célravezető dolgokat, a nem aktuális dolgokat elhalasztatod későbbre, és nyomon követheted a mindennapi fejlődésedet.

Már a nap kezdetétől fogva a káoszból tisztalátás lesz, pontosan fogod tudni, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a célod felé haladhass. Így töredék idő alatt sokkal, de sokkal többet leszel képes elvégezni.

Ahogy egyre előrébb halad az idő a nap során, egyszerűen csak kipipálod, ami kész és a végén megünnepled az aznapi „eredményeidet”.

1. Ingyenes hétnapos tanfolyam: „Hogyan érj el mindent gyorsan és hatékonyan?”

Már az legelső leckében megismerheted a leges legegyszerűbb módszert, aminek a segítségével bármit elérhetsz.

Ha már próbáltad a vizualizációt, a pozitív gondolkodást, vagy a „Titok” c. könyvnek/filmnek a módszerével megpróbáltál bevonzani dolgokat az életedbe, stb. és (valószínűleg) nem voltál sikeres, ez a lecke nagyon hasznos lesz számodra, mert ezeknél egy sokkal magától értetődőbb, nyilvánvalóbb, józanabb módszert ismerhetsz meg.

További leckékben azt is el fogom mondani, hogy mi az oka annak, hogy a legtöbb ember nem ér el sikereket. Illetve azt is el fogom mondani, hogy hogyan lehet ezt az akadályt leküzdeni.

Továbbá arról is lesz szó, hogy mi az a bizonyos dolog, ami ahhoz szükséges, hogy te magad irányíthasd az életedet.

Meg fogom mutatni a leghatékonyabb stratégiát, aminek a segítségével megtervezheted a célodhoz vezető lépéseket és ezt követően egyszerűen csak könnyedén végigmész rajtuk.

És arról is lesz szó, hogy ha most még ugyan nem tudod pontosan, mit is szeretnél megvalósítani az életedben, akkor hogyan tudsz majd néhány egyszerű gyakorlat által rájönni, hogy mi a te élethivatásod.

3. Ingyenes infók és tippek: „Többszörözd meg az eredményeidet, és teremts több szabadidőt magadnak!”

A weboldalra való regisztrálásodat követően automatikusan ingyenes hírleveleket, tippeket, emlékeztetőket fogsz kapni, hogy a SzuperNapló használata minél eredményesebb lehessen a számodra.

 

Ha te is hozzá szeretnél férni a SzuperNapló-hoz, az alábbi linkre kattintva jelentkezhetsz: