Rólunk

A SzuperNapló egy olyan rendszer, amelynek az a célja, hogy bárkinek, aki használja, segítsen - a saját belső erőforrásait felhasználva - megtervezni és elérni bármilyen célt, azáltal, hogy képessé válik arra, hogy töredék idő alatt sokkal többet fog tudni megvalósítani, mint korábban. Az ember sohasem tehetetlen!

Sojka Peter vagyok, a SzuperNapló alapítója és az EasyMed meditációs program szerzője. Az utóbbi években (az életem tragédiája után, amikor teljesen padlóra kerültem) elgondolkoztam az életem alakulásán és elkezdtem keresni annak a módját, hogyan tudnék teljesebb és minőségtelibb életet élni.

Több személyiségfejlesztő kurzuson vettem részt és rengeteg könyvet olvastam, de ezen ismeretek megszerzése után úgy éreztem, hogy nem lettem okosabb, és az életem sem igazán lett jobb.

Amikor elkezdtem meditálni és tisztábban gondolkozni, rájöttem, hogy a pozitív életváltozáshoz három dologra van szükség. Ekkor kezdett el az életem pozitív irányt vetni.

1. Az első dolog a tudatosság, amikor is magasabb perspektívából kezdjük el saját magunkat, az életünket és a világot szemlélni. Így képesek leszünk ”kilépni” a saját problémáinkból, gondolkodásmódunkból és így kitágul a horizont előttünk. A tudatosságból származik a másik két dolog, ami a pozitív életváltozáshoz szükséges: a hit és a tettek.

2. A hit: hiedelmeink és meggyőződéseink nagymértékben befolyásolják, milyen döntéseket hozunk az életünkben.

3. A tett: a tetteink közvetlen következménye az, hogy éppen most hol tartunk az életünkben.

Ezért jelenleg több tudatosságnövelő projekten is dolgozok (ezek közül az egyik a SzuperNapló). Használatával lehetővé fog válni a számodra is, hogy te is minőségtelibb életet élhess azáltal, hogy eléred a céljaidat, beteljesíted a vágyaidat.

A SzuperNapló-val a tettekre fókuszálunk, mert cselekedeteink gyümölcsei az életben elért eredményeink (anyagi helyzeted, emberi kapcsolataid, párkapcsolatod, egészséged, stb.).

A SzuperNapló létrehozásával az a célom, hogy ahhoz segítselek hozzá, hogy olyan tettekre szánd rá magad, amelyek a cél felé haladásodat és a célba jutásodat biztosítják.

Ha Te is ki szeretnéd próbálni a SzuperNapló-t, csak kattints az alábbi linkre: