Szia! Életre kelt a "SzuperNapló"!

Amikor elindítottam az EasyMed meditációs programot, már akkor is gondoltam, hogy nem ez lesz az egyedüli tudatosságszint – növelést előmozdító projektem.

Ha növeled a tudatosságodat, akkor több mindenre rá fogsz látni és magasabb perspektívából fogod tudni nézni az életedet, mind a belső, mind a külső világodat. Így nagyobb területre látsz majd rá és magadat is jobban meg fogod érteni (a gondolkodásmódodat és az annak kialakulásához vezető életutadat, beleértve a többi embert is, akikkel az életed során találkoztál).

El fogod tudni fogadni és engedni a múltad, meg fogsz tudni bocsátani mindenkinek (saját magadat is beleértve) és a tisztánlátás által új és jobb döntéseket tudsz majd hozni, így az életed elkezd majd virágozni.

Most indítom el a SzuperNapló projektet, ami gyorsan és hatékonyan elő tudja segíteni, hogy tudatosabbá válj. Légy tudatában annak, hogy igazából mit is szeretnél elérni az életedben és annak is, hogy honnan fogod tudni, hogy mikor érted ezt el. Ismerd fel, hogy jelenleg hol tartasz, mivel enélkül nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik irányba indulj el.

A SzuperNapló nemcsak abban segít, hogy fölismerd, hogy jelenleg hol tartasz, és merre akarsz menni, hanem abban is, hogy el is juss oda, ahova szeretnél.

Ebben a blogban arról fogok írni, hogyan érd el, amit szeretnél minél rövidebb úton. Ezen fogunk dolgozni mind belsőleg, mind külsőleg. És ebben te leszel a főszereplő!

Kérlek írd le a hozzászólásokban, hogy milyen jellegű problémákkal küszködsz, amelyeket meg szeretnél oldani, illetve azt is, hogy milyen életcéljaid, álmaid vannak. Egyedül semmit sem tud elérni az ember, de együtt bármit meg tudunk valósítani!

Sok sikert kívánok mindehhez!

Üdv, Peter

0

Hozzászólások

Szülők

36 évesen kénytelen vagyok a szüleimmel egy házban élni, mert sajnos el kell tartanom őket. Szeretem a szüleimet, de szeretném a saját külön életemet élni, és nem egy kis szobában kuksolni. Szeretnék saját házat, gyermekeket. A baj az, hogy ha elköltözöm, akkor én megélek, és talán a saját családot is tudok alapítani, de ebben az esetben a szüleim halnak éhen és válnak hajléktalanná.

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Kép CAPTCHA
Kérlek, írd be a fentebb látható négy karaktert!